Το πρώτο μου λεξικό για το δημοτικό / Άννα Βακαλοπούλου, Άννα Ιορδανίδου ; [εικονογράφηση Τέτη Σώλου, Σπύρος Γούσης].

By: Βακαλοπούλου, ΆνναContributor(s): Ιορδανίδου, Άννα | Σώλου, Τέτη [εικ.] | Γούσης, Σπύρος [εικ.]Material type: TextTextSeries: Λεξικά. ΠατάκηςPublication details: Αθήνα : Πατάκη, 2014. Edition: 2η έκδ, νέα, εμπλουτισμένηDescription: [861] σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκISBN: 9789601614205Subject(s): Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ | Νεοελληνική γλώσσα -- Λεξικά (Δημοτικό Σχολείο) | Greek language, Modern -- Dictionaries (Elementary)DDC classification: 489.33 Subject: Ένα πρωτότυπο και ευχάριστο λεξικό ειδικά για τους μαθητές του Δημοτικού. Ένα απαραίτητο εργαλείο για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Περιλαμβάνει όλο το βασικό λεξιλόγιο της κοινής νεοελληνικής που χρειάζονται οι μαθητές του Δημοτικού και επιπλέον : έγκυρα και απλά ερμηνεύματα, παραδείγματα για την καλύτερη κατανόηση και χρήση των λέξεων, συνώνυμα, αντίθετα, εκφράσεις, ετυμολογία, συγγενικές λέξεις, σύνθετες λέξεις, πληροφορίες για την κλίση των λέξεων, σχόλια για τη σωστή χρήση των λέξεων και ακόμα : πολλές εικόνες λέξεων, ολοσέλιδους εικονογραφημένους πίνακες λέξεων.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Class number Status Date due Barcode Item reservations
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Book Elementary Teacher ΔΔ 489.33 Βακ (Browse shelf(Opens below)) Available 13016201
Total reservations: 0

Σκληρό εξώφυλλο.

Περισσότερες από 6.000 λέξεις και εκφράσεις - - Εικονογραφημένοι πίνακες και εικόνες - - Γραμμένο με τρόπο κατανοητό για τα παιδιά.

Ένα πρωτότυπο και ευχάριστο λεξικό ειδικά για τους μαθητές του Δημοτικού. Ένα απαραίτητο εργαλείο για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Περιλαμβάνει όλο το βασικό λεξιλόγιο της κοινής νεοελληνικής που χρειάζονται οι μαθητές του Δημοτικού και επιπλέον : έγκυρα και απλά ερμηνεύματα, παραδείγματα για την καλύτερη κατανόηση και χρήση των λέξεων, συνώνυμα, αντίθετα, εκφράσεις, ετυμολογία, συγγενικές λέξεις, σύνθετες λέξεις, πληροφορίες για την κλίση των λέξεων, σχόλια για τη σωστή χρήση των λέξεων και ακόμα : πολλές εικόνες λέξεων, ολοσέλιδους εικονογραφημένους πίνακες λέξεων.

©2015 American Farm School, Thessaloniki
DIMITRIS & ALIKI PERROTIS LIBRARY
54 Marinou Antipa Str.
P.O. Box 60097, Thermi 57001, Thessaloniki, Greece