Γλώσσα : β' δημοτικού / Νίκη Σάκκου.

By: Σάκκου, ΝίκηMaterial type: TextTextPublication details: Αθήνα : Σαββάλας, 2013. Description: 429 σ. : έγχρ. εικ., φωτ. ; 24 εκISBN: 9789604932368Subject(s): Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ | Νεοελληνική γλώσσα -- Γραμματική (Δημοτικό Σχολείο) | Greek language, Modern -- Grammar (Elementary)DDC classification: ΔΔ Subject: Το βιβλίο αυτό σκοπό έχει να βοηθήσει τους μικρούς μαθητές στο μάθημα της Γλώσσας. Για το λόγο αυτό, ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο, δίνοντας έμφαση στη γραμματική, την ορθογραφία και το λεξιλόγιο σύμφωνα με τους κανόνες της σχολικής γραμματικής. Τα μαθήματα σε κάθε ενότητα περιλαμβάνουν: επεξεργασία του κειμένου ή του ποιήματος του βιβλίου του μαθητή, αναλυτική παρουσίαση των γραμματικών φαινομένων, πλήρεις απαντήσεις στις ασκήσεις του βιβλίου του μαθητή και του τετραδίου εργασιών, κριτήριο αξιολόγησης για την περαιτέρω εξάσκηση των μαθητών σε γραμματικά, λεξιλογικά και ορθογραφικά θέματα κάθε μαθήματος - οι απαντήσεις στις ασκήσεις αυτές δίνονται στο τέλος του βιβλίου.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Class number Status Date due Barcode Item reservations
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Book Elementary Teacher ΔΔ 489.5 Σακ (Browse shelf(Opens below)) Available 13015460
Total reservations: 0

Στο εξώφυλλο : Περιέχει επεξεργασία του κειμένου, λεξιλογικούς πίνακες, παρουσίαση των γραμματικών φαινομένων, απαντήσεις στις ασκήσεις του Βιβλίου του Μαθητή και του Τετραδίου Εργασιών, κριτήρια αξιολόγησης.

Το βιβλίο αυτό σκοπό έχει να βοηθήσει τους μικρούς μαθητές στο μάθημα της Γλώσσας. Για το λόγο αυτό, ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο, δίνοντας έμφαση στη γραμματική, την ορθογραφία και το λεξιλόγιο σύμφωνα με τους κανόνες της σχολικής γραμματικής. Τα μαθήματα σε κάθε ενότητα περιλαμβάνουν: επεξεργασία του κειμένου ή του ποιήματος του βιβλίου του μαθητή, αναλυτική παρουσίαση των γραμματικών φαινομένων, πλήρεις απαντήσεις στις ασκήσεις του βιβλίου του μαθητή και του τετραδίου εργασιών, κριτήριο αξιολόγησης για την περαιτέρω εξάσκηση των μαθητών σε γραμματικά, λεξιλογικά και ορθογραφικά θέματα κάθε μαθήματος - οι απαντήσεις στις ασκήσεις αυτές δίνονται στο τέλος του βιβλίου.

©2015 American Farm School, Thessaloniki
DIMITRIS & ALIKI PERROTIS LIBRARY
54 Marinou Antipa Str.
P.O. Box 60097, Thermi 57001, Thessaloniki, Greece