Γνωρίζω το βιβλίο : διαθεματικές δραστηριότητες, σχέδια εργασίας, ευέλικτη ζώνη / Ευαγγελία Δεσύπρη ; εικονογράφηση Μάρω Αλεξάνδρου.

By: Δεσύπρη, ΕυαγγελίαContributor(s): Αλεξάνδρου, Μάρω [εικ.]Material type: TextTextSeries: Διαθεματικές δραστηριότητεςPublication details: Αθήνα : Παπαδόπουλος, c2009. Description: 16 σ. : έγχρ. εικ. ; 28 x 21 εκISBN: 9789604129317Subject(s): Βιβλία | Books | Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- A' Δημοτικού | Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- B' ΔημοτικούDDC classification: ΔΔ
Contents:
ΘΕΜΑΤΑ : Ιστορία της Γραφής -- Βιβλίο.
Subject: Το "Γνωρίζω το βιβλίο" είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες διαθεματικές δραστηριότητες για το βιβλίο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: - να γνωρίσουν τους ανθρώπους που εργάζονται για να γίνει ένα βιβλίο - να κάνουν μετρήσεις και να λύσουν απλά προβλήματα - να θυμηθούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τους παραμύθια - να γνωρίσουν την ιστορία της γραφής - να μάθουν για τη θεά Αθηνά, τη θεά της σοφίας - να ανακαλύψουν τον πολύτιμο θησαυρό των λαϊκών μας παραμυθιών. Μέσα σε αυτό οι εκπαιδευτικοί θα βρουν ιδέες για σχέδια εργασίας που μπορούν να οργανώσουν στη σχολική τάξη.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Class number Status Date due Barcode Item reservations
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Book Elementary Teacher ΔΔ 372.42 Δεσ (Browse shelf(Opens below)) Available 13013718
Total reservations: 0

Μαλακό εξώφυλλο.

ΘΕΜΑΤΑ : Ιστορία της Γραφής -- Βιβλίο.

Το "Γνωρίζω το βιβλίο" είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες διαθεματικές δραστηριότητες για το βιβλίο, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: - να γνωρίσουν τους ανθρώπους που εργάζονται για να γίνει ένα βιβλίο - να κάνουν μετρήσεις και να λύσουν απλά προβλήματα - να θυμηθούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τους παραμύθια - να γνωρίσουν την ιστορία της γραφής - να μάθουν για τη θεά Αθηνά, τη θεά της σοφίας - να ανακαλύψουν τον πολύτιμο θησαυρό των λαϊκών μας παραμυθιών. Μέσα σε αυτό οι εκπαιδευτικοί θα βρουν ιδέες για σχέδια εργασίας που μπορούν να οργανώσουν στη σχολική τάξη.

Ηλικία : από 5 -- Για μαθητές νηπιαγωγείου και Α' δημοτικού.

©2015 American Farm School, Thessaloniki
DIMITRIS & ALIKI PERROTIS LIBRARY
54 Marinou Antipa Str.
P.O. Box 60097, Thermi 57001, Thessaloniki, Greece