Γνωρίζω το σταφύλι : διαθεματικές δραστηριότητες, σχέδια εργασίας, ευέλικτη ζώνη / Ευαγγελία Δεσύπρη ; εικονογράφηση Μάρω Αλεξάνδρου.

By: Δεσύπρη, ΕυαγγελίαContributor(s): Αλεξάνδρου, Μάρω [εικ.]Material type: TextTextSeries: Διαθεματικές δραστηριότητεςPublication details: Αθήνα : Παπαδόπουλος, c2008. Description: 16 σ. : έγχρ. εικ. ; 28 x 21 εκISBN: 9789604128815Subject(s): Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- A' Δημοτικού | Grapes | Σταφύλια | Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- B' ΔημοτικούDDC classification: ΔΔ
Contents:
ΘΕΜΑΤΑ : Αμπέλι -- Τρύγος -- Κελάρι -- Κρασί -- Μύθοι του Αισώπου -- Εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Subject: Το "Γνωρίζω το σταφύλι" είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α' δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες διαθεματικές δραστηριότητες για το σταφύλι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: - να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για το σταφύλι και τη διαδικασία - να λύσουν απλές ασκήσεις αρίθμησης και χωρητικότητας με το κρασί - να γνωρίσουν ιστορίες από τη Βίβλο - να διασκεδάσουν με τους μύθους του Αισώπου - να εμπλουτίσουν το γραπτό και τον προφορικό τους λόγο, μέσα από αινίγματα, παροιμίες και γλωσσοδέτες - να μάθουν για το θεό Διόνυσο από τη μυθολογία μας - να τραγουδήσουν, να ζωγραφίσουν και να κάνουν απλές κατασκευές - να έρθουν σε επαφή με τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας που σχετίζονται με το σταφύλι. Μέσα σε αυτό οι εκπαιδευτικοί θα βρουν ιδέες για σχέδια εργασίας που μπορούν να οργανώσουν στη σχολική τάξη.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Class number Status Date due Barcode Item reservations
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Book Elementary Teacher ΔΔ 583.86 Δεσ (Browse shelf(Opens below)) Available 13013713
Total reservations: 0

Μαλακό εξώφυλλο.

ΘΕΜΑΤΑ : Αμπέλι -- Τρύγος -- Κελάρι -- Κρασί -- Μύθοι του Αισώπου -- Εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το "Γνωρίζω το σταφύλι" είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α' δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες διαθεματικές δραστηριότητες για το σταφύλι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: - να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για το σταφύλι και τη διαδικασία - να λύσουν απλές ασκήσεις αρίθμησης και χωρητικότητας με το κρασί - να γνωρίσουν ιστορίες από τη Βίβλο - να διασκεδάσουν με τους μύθους του Αισώπου - να εμπλουτίσουν το γραπτό και τον προφορικό τους λόγο, μέσα από αινίγματα, παροιμίες και γλωσσοδέτες - να μάθουν για το θεό Διόνυσο από τη μυθολογία μας - να τραγουδήσουν, να ζωγραφίσουν και να κάνουν απλές κατασκευές - να έρθουν σε επαφή με τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας που σχετίζονται με το σταφύλι. Μέσα σε αυτό οι εκπαιδευτικοί θα βρουν ιδέες για σχέδια εργασίας που μπορούν να οργανώσουν στη σχολική τάξη.

Ηλικία : από 5 -- Για μαθητές νηπιαγωγείου και Α' δημοτικού.

©2015 American Farm School, Thessaloniki
DIMITRIS & ALIKI PERROTIS LIBRARY
54 Marinou Antipa Str.
P.O. Box 60097, Thermi 57001, Thessaloniki, Greece