Γνωρίζω το ψωμί : διαθεματικές δραστηριότητες, σχέδια εργασίας, ευέλικτη ζώνη / Ευαγγελία Δεσύπρη ; εικονογράφηση Μάρω Αλεξάνδρου.

By: Δεσύπρη, ΕυαγγελίαContributor(s): Αλεξάνδρου, Μάρω [εικ.]Material type: TextTextSeries: Διαθεματικές δραστηριότητεςPublication details: Αθήνα : Παπαδόπουλος, 2009. Description: 16 σ. : έγχρ. εικ. ; 28 x 21 εκISBN: 9789604840427Subject(s): Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- A' Δημοτικού | Σιτάρι | Wheat | Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- B' Δημοτικού | Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- Γ' ΔημοτικούDDC classification: ΔΔ
Contents:
ΘΕΜΑΤΑ : Σιτάρι -- Φούρνος -- Εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Subject: Το "Γνωρίζω το ψωμί" είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες διαθεματικές δραστηριότητες για τα επαγγέλματα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: - να μάθουν τη διαδικασία παραγωγής του ψωμιού και να γνωρίσουν τη θρεπτική του αξία, -να εμπλουτίσουν το γραπτό και προφορικό τους λόγο,- να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Μέσα σε αυτό οι εκπαιδευτικοί θα βρουν ιδέες για σχέδια εργασίας που μπορούν να οργανώσουν στη σχολική τάξη.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Class number Status Date due Barcode Item reservations
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Book Elementary Teacher ΔΔ 613.2 Δεσ (Browse shelf(Opens below)) Available 13013711
Total reservations: 0

Μαλακό εξώφυλλο.

ΘΕΜΑΤΑ : Σιτάρι -- Φούρνος -- Εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το "Γνωρίζω το ψωμί" είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες διαθεματικές δραστηριότητες για τα επαγγέλματα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: - να μάθουν τη διαδικασία παραγωγής του ψωμιού και να γνωρίσουν τη θρεπτική του αξία, -να εμπλουτίσουν το γραπτό και προφορικό τους λόγο,- να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας. Μέσα σε αυτό οι εκπαιδευτικοί θα βρουν ιδέες για σχέδια εργασίας που μπορούν να οργανώσουν στη σχολική τάξη.

Ηλικία : από 5 -- Για μαθητές νηπιαγωγείου και Α' δημοτικού.

©2015 American Farm School, Thessaloniki
DIMITRIS & ALIKI PERROTIS LIBRARY
54 Marinou Antipa Str.
P.O. Box 60097, Thermi 57001, Thessaloniki, Greece