Γνωρίζω τα μέσα μεταφοράς : διαθεματικές δραστηριότητες, σχέδια εργασίας, ευέλικτη ζώνη / Ευαγγελία Δεσύπρη ; εικονογράφηση Ντανιέλα Σταματιάδη.

By: Δεσύπρη, ΕυαγγελίαContributor(s): Σταματιάδη, Ντανιέλα [εικ.]Material type: TextTextSeries: Διαθεματικές δραστηριότητεςPublication details: Αθήνα : Παπαδόπουλος, c2007. Description: 16 σ. : έγχρ. εικ. ; 28 x 21 εκISBN: 9789604126972Subject(s): Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- A' Δημοτικού | Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- B' ΔημοτικούDDC classification: ΔΔ
Contents:
ΘΕΜΑΤΑ : Μέσα μεταφοράς -- Διαστημόπλοιο -- Τρένο -- Εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Subject: Το "Γνωρίζω τα μέσα μεταφοράς" είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες διαθεματικές δραστηριότητες για τα μέσα μεταφοράς, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: -να γνωρίσουν τα μέσα μεταφοράς και να τα ξεχωρίσουν σε μέσα της στεριάς, της θάλασσας και του αέρα -να εμπλουτίσουν το γραπτό και προφορικό τους λόγο -να λύσουν ασκήσεις με μεγέθη και γεωμετρικά σχήματα -να αποκτήσουν γνώσεις για να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρόμο -να μάθουν μύθους από την αρχαία Ελλάδα -να ζωγραφίσουν και να κάνουν δικές τους κατασκευές. Μέσα σε αυτό, οι εκπαιδευτικοί θα βρουν ιδέες για σχέδια εργασίας που μπορούν να οργανώσουν στη σχολική τάξη.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Class number Status Date due Barcode Item reservations
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Book Elementary Teacher ΔΔ 388.3 Δεσ (Browse shelf(Opens below)) Available 13013708
Total reservations: 0

Μαλακό εξώφυλλο.

ΘΕΜΑΤΑ : Μέσα μεταφοράς -- Διαστημόπλοιο -- Τρένο -- Εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το "Γνωρίζω τα μέσα μεταφοράς" είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού. Μέσα από ευχάριστες διαθεματικές δραστηριότητες για τα μέσα μεταφοράς, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία: -να γνωρίσουν τα μέσα μεταφοράς και να τα ξεχωρίσουν σε μέσα της στεριάς, της θάλασσας και του αέρα -να εμπλουτίσουν το γραπτό και προφορικό τους λόγο -να λύσουν ασκήσεις με μεγέθη και γεωμετρικά σχήματα -να αποκτήσουν γνώσεις για να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο δρόμο -να μάθουν μύθους από την αρχαία Ελλάδα -να ζωγραφίσουν και να κάνουν δικές τους κατασκευές. Μέσα σε αυτό, οι εκπαιδευτικοί θα βρουν ιδέες για σχέδια εργασίας που μπορούν να οργανώσουν στη σχολική τάξη.

Ηλικία : από 5 -- Για μαθητές νηπιαγωγείου και Α' δημοτικού.

©2015 American Farm School, Thessaloniki
DIMITRIS & ALIKI PERROTIS LIBRARY
54 Marinou Antipa Str.
P.O. Box 60097, Thermi 57001, Thessaloniki, Greece