Εξερευνώ την πόλη μου : προτάσεις για διαθεματικά σχέδια εργασίας : Μοναστηράκι : πιλοτική εφαρμογή / Μαρία Δημοπούλου ... [και ά.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Αθήνα : Καλειδοσκόπιο, 2003.Description: 69 σ. : εικ., χάρτες, φωτ. ; 29 εκISBN:
  • 9607846346
Subject(s): DDC classification:
  • ΔΔ 22
Subject: Το βιβλίο αυτό έχει ως σκοπό να βοηθήσει δασκάλους και μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν περιοχές της Ελλάδας που χαρακτηρίζονται από ιστορική και πολιτιστική συνέχεια, αλλά συγχρόνως και από έντονη οικονομική και κοινωνική ζωή. Το βιβλίο χωρίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες, που προσεγγίζουν το κέντρο κάθε πόλης σαν ιστορική, πολιτιστική και περιβαλλοντική ενότητα. Οι θεματικές αυτές ενότητες είναι : η πόλη, η αγορά, ο σταθμός, ο τουρισμός, τα μνημεία. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει προτάσεις για παιδαγωγικές δραστηριότητες, φύλλα εργασίας για τον μαθητή, επιλεγμένα κείμενα, φωτογραφίες και άλλον υποστηρικτικό υλικό. Ειδικές παραπομπές γίνονται στην περιοχή του Μοναστηρακίου, όπου έγινε η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος και στην οποία αναφέρεται το συνοδευτικό υλικό.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library Elementary School Library Book Elementary Teacher ΔΔ 938.912 Εξε α. 1 (Browse shelf(Opens below)) Available 13013395
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library Elementary School Library Book Elementary Teacher ΔΔ 938.912 Εξε α. 2 (Browse shelf(Opens below)) Available 13013775
Total holds: 0

Περιέχει βιβλιογραφία (σ. 66-68).

Το βιβλίο αυτό έχει ως σκοπό να βοηθήσει δασκάλους και μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν περιοχές της Ελλάδας που χαρακτηρίζονται από ιστορική και πολιτιστική συνέχεια, αλλά συγχρόνως και από έντονη οικονομική και κοινωνική ζωή. Το βιβλίο χωρίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες, που προσεγγίζουν το κέντρο κάθε πόλης σαν ιστορική, πολιτιστική και περιβαλλοντική ενότητα. Οι θεματικές αυτές ενότητες είναι : η πόλη, η αγορά, ο σταθμός, ο τουρισμός, τα μνημεία. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει προτάσεις για παιδαγωγικές δραστηριότητες, φύλλα εργασίας για τον μαθητή, επιλεγμένα κείμενα, φωτογραφίες και άλλον υποστηρικτικό υλικό. Ειδικές παραπομπές γίνονται στην περιοχή του Μοναστηρακίου, όπου έγινε η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος και στην οποία αναφέρεται το συνοδευτικό υλικό.

There are no comments on this title.

to post a comment.
©2015 American Farm School, Thessaloniki
DIMITRIS & ALIKI PERROTIS LIBRARY
54 Marinou Antipa Str.
P.O. Box 60097, Thermi 57001, Thessaloniki, Greece