Τα γράμματα : ο πιο εύκολος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα γράμματα ακόμα και πριν από το νηπιαγωγείο / Δώρα Δ. Μαυρομμάτη.

By: Μαυρομμάτη, Δώρα ΔMaterial type: TextTextPublication details: Αθήνα : Lexis, 2008. Description: 141 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκISBN: 9789608028456Subject(s): Σχολική Βιβλιοθήκη ΑΓΣ -- A' Δημοτικού | Reading (Elementary education) | Ανάγνωση (Δημοτικό σχολείο) | Greek language, Modern -- Grammar (Elementary) | Νεοελληνική γλώσσα -- Γραμματική (Δημοτικό Σχολείο)DDC classification: ΔΔ Subject: Στο βιβλίο αυτό προσφέρουμε μια εικονογραφική μέθοδο διδασκαλίας των συμβόλων της ελληνικής γλώσσας, έναν πολύ εύκολο τρόπο απομνημόνευσης του σχήματος του κάθε γράμματος με τον ήχο του. Με τη μέθοδο αυτή είναι εύκολο να μάθουν τα γράμματα μαθητές με ανωριμότητα ή μαθησιακές δυσκολίες, αλλά και όλα τα παιδιά, ακόμα κι αν είναι πολύ μικρά σε ηλικία.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Class number Status Date due Barcode Item reservations
Book Elementary Teacher Book Elementary Teacher Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Elementary School Library

Όμιλος Σχολείων Βιωματικής Μάθησης, εντός του χώρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Book Elementary Teacher ΔΔ 489.5 Μαυ (Browse shelf(Opens below)) Available 13013211
Total reservations: 0

Στο βιβλίο αυτό προσφέρουμε μια εικονογραφική μέθοδο διδασκαλίας των συμβόλων της ελληνικής γλώσσας, έναν πολύ εύκολο τρόπο απομνημόνευσης του σχήματος του κάθε γράμματος με τον ήχο του. Με τη μέθοδο αυτή είναι εύκολο να μάθουν τα γράμματα μαθητές με ανωριμότητα ή μαθησιακές δυσκολίες, αλλά και όλα τα παιδιά, ακόμα κι αν είναι πολύ μικρά σε ηλικία.

©2015 American Farm School, Thessaloniki
DIMITRIS & ALIKI PERROTIS LIBRARY
54 Marinou Antipa Str.
P.O. Box 60097, Thermi 57001, Thessaloniki, Greece